48 hores per estimar-se: l'estació de tren on els soldats ucraïnesos retroben la parella

Un tren porta les parelles dels soldats al front i permet que es retrobin durant unes hores després de mesos sense veure's

Aquesta setmana es compleixen dos anys de la invasió russa a Ucraïna. I com és evident, la guerra és sinònim d'històries tràgiques, hi ha pocs moments de felicitat i els que hi ha són efímers.

Tot i això, un equip de TV3 ha viscut un d'aquests instants. I és que en una estació de trens, a tocar del front, els soldats esperen il·lusionats que arribi un comboi en concret: el que els permetrà retrobar-se amb les seves parelles, a qui fa mesos que no veuen.

"Estic emocionat perquè l'he enyorat molt i sentiré una alegria immensa quan em trobi amb ella", assegura l'Aleksandr, un soldat ucraïnès que es va casar fa dos anys i que espera a la seva dona a l'andana amb un ram de flors.

En aquest sentit, l'exèrcit ucraïnès té un dèficit enorme de soldats i els del front quasi no tenen permisos. De fet, la majoria de parelles que avui es retrobin només podran estar juntes dos dies.

"Ja l'enyoro, no la vull deixar marxar", afirma el Mikhaïl a qui li toca acomiadar-se de la seva xicota Olha, a qui feia sis mesos que no veia.

La invasió russa ha trastocat la vida de milions de matrimonis que no tenen més remei que aprendre a viure en la distància, a aixecar-se cada dia sense l'altre al costat sabent que els pròxims mesos al front seran molt complicats.

 

ARXIVAT A:
Ucraïna
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut