La Volta a Catalunya esclafa motors
Ciclisme

Presentada la 101a edició de la Volta a Catalunya

La principal novetat de l'edició és l'entrada de la ronda a la Catalunya Nord, amb una arribada i una sortida d'etapa a Perpinyà

L'edició número 101 de la Volta Ciclista a Catalunya s'ha presentat aquest dimecres a l'INEF, a Barcelona. Una competició que es disputarà del 21 al 27 de març i que es podrà seguir cada dia en directe per Esport3.

Dilluns 21 la primera etapa començarà i acabarà a Sant Feliu de Guíxols, al Baix Empordà. A la segona etapa arribarà la principal novetat en el recorregut d'aquest any, l'Escala-Perpinyà, amb arribada a la Catalunya Nord. La capital del Rosselló també acollirà la sortida l'endemà.
Diumenge 27, com és habitual, acabarà amb una etapa amb sortida i arribada a Barcelona, on pujaran cinc cops al Castell de Montjuïc.

 

Adam Yates intentarà retenir el títol davant l'oposició d'altres grans favorits, com Richard Carapaz, Nairo Quintana o Richie Porte, sense oblidar Alejandro Valverde, el ciclista més llorejat a la ronda catalana, que en el seu comiat intentarà fer un paper destacat.

Anar al contingut